Minun elämääni

Runoilija Kiichigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kukka, joka yrittää elää tähtien pienellä valolla.

Elämässä on niin paljon pahoja puolia ja niin vähän hyviä.

Olen kynttilän liekki, joka sinnittelee, ettei se hukkuisi steariiniin.

Miten jaksan elää, kun tukehdun?
Tukehdun rakkauteen, jota ei ole.

Olen rikkaruoho keskellä kukkapenkkiä. Kukaan ei välitä minusta, koska synnyin tälläiseksi.

En minä voi sille mitään, että en syntynyt kauniiksi.

Miksi sanotaan, ettei ulkonäöllä ole väliä, vaikka se ei ole totta?

Masentavaa?

Elämä on...

Selite: 
masennuskohtaus...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli mielee " ostit sitten tonttuja!" :D

Mutta kaunis runo. jees " mutsis on" x) No mutta joo hienoa tekstiä.

Täs on hyvin verrattu asioita omii tunteisiinsa :) runona hieno, mutta tunteina ei varmasti kivoja. :/

 

Käyttäjän kaikki runot