En haluaisi rakastaa...

Runoilija Kiichigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En haluaisi rakastaa.
Rakkaus tekee sydämestä niin haavoittuvaisen.
Miksi olet minulle ilkeä,
Revit sydäntäni sanoillasi ja teoillasi?
Etkö näe, että minuun sattuu?

En haluaisi rakastaa.
Rakkaus täyttää mielen surullisilla runoilla,
Kuvitelmilla, jotka eivät ikinä toteudu
Ja jotka eivät katoa, vaikka toivo loppuu.

En haluaisi rakastaa.
Rakkaus valvottaa yöt.
Rakkaus hukuttaa ikävään ja hellyydenkipeyteen.

En haluaisi rakastaa,
Mutta rakastan kuitenkin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttava ja hieno runo rakkaudesta ja haavoituneisuudesta! Jos rakkaus satuttaa kohde on luultavasti väärä!

 

Käyttäjän kaikki runot