Yksin

Runoilija Kiichigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Veitsi pojan ranteella,
jota punainen veri juovittaa.
"Vitun teiniangstaaja!"
pojan kaverit vain tuhahtaa.

Mira viiskyt kiloa,
ei tarpeeksi laiha vieläkään,
etsii peilistä totuutta,
Mut' ei löydä sitä sieltäkään

Tänä yönä olen niin yksin.
Ei oo ketään, joka välittää.
Tänä yönä mun sydän on rikki,
eikä kukaan voi mua ymmärtää.

Tea on jo kuustoista,
ensisuudelmaa vailla vieläkin,
illat itkee haaveita,
saa netistä elämän päivisin.

Tänä yönä olen niin yksin.
Ei oo ketään, joka välittää.
Tänä yönä mun sydän on rikki,
eikä kukaan voi mua ymmärtää.

Selite: 
angst angst
Kategoria: 
 

Kommentit

äärimmäisen pelottavaa löytää nimensä sieltä minne se sopii kuin valettu o.o

Kursivoitu kohta oli paras,
tykkäsin muutenkin, hienoa.

~Suosikit~

Kauniisti kirjoitat :)
Jokainen on kaunis omalla tavallaan..

Totisinta totta mukavasti muotoiltuna. Pidän tästä.

Tosi todellinen runo. Hyvähyvä. :)

kaunis, mutta silti niin vakava. Pidin!

Mulleki kieltämättä tulee mieleen Anssi Kela :D ihana runo! Ja noi riimit on ihania. Jajaja.. ihana :D kiitos kommentista btw..

 

Käyttäjän kaikki runot