Nimetön

Runoilija Kiichigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä maailmassa
Hän on vain taruolento,
jolle unen silkkiset hiukset kuuluvat
ja josta minun kehtolauluni kertovat.

Missä viipyy minun prinssini?!?!

Oikeaa rakkautta on vain tarinoissa,
ei sellaista tapahdu tässä elämässä,
sillä se olisi fysiikan lakien vastaista.

Ei hän saavukkaan hakemaan minua linnaansa...

Kuka niihin iltasatuihin jaksaa uskoa?
Kuinka kauan?

Ei sellaista vain tapahdu.

Selite: 
Tä on nyt aika nopeesti hutaistu runo. blaah...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on aika hyvä runo, jatka samaan malliin.

 

Käyttäjän kaikki runot