Rommilaivan kapteeni

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seilaat maailman merissä ilman purjeita
kompassi sekaisin
täysikuu
tänä yönä sudet ulvovat sisälläsi

Rommilasti kaataa miehen kuin miehen
Kukapa antaisi sen valua mereen?

Maissa odottaa vaimo
mustassa kaavussaan
ehkä mies ei koskaan palaakaan
raskasta on päästää irti rakkaastaan

Kun pursi uppoaa
mies meren armoilla romminsa kanssa
vaimonsa luulee kuolleeksi
lähtee toisen matkaan

Vasta kaiken menettäneenä ymmärtää
mikä todella on tärkeää

Selite: 
Kertoo taas alkoholismista, ylläripylläri.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot