Pitkän aikavälin taloudellinen tarkastelu

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukkia paperilla
tekstiviestejä
yksi tuijottaa apaattisena diashowta
kahvikuppi kädessä
joku kysyy asian vierestä

Tupakointi ja anniskelu
-tapahtuman rahoitusperusta
asiakkaat äänestävät jaloillaan

Esiintyjät kalliita
sietokyvyn rajoilla
oisko muuta vetonaulaa?

Öljyn markkinahinta
-kustannustason inflaatio
kuoleman laakso.

Selite: 
Oli tylsä talouden tunti ja keräsin opettajan puheesta pääkohtia runomuotoon.... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. :D

Jotenkin karu tunnelma, kello käy vaan mitään ei tapahdu.. Hieno kokonaisuus!

 

Käyttäjän kaikki runot