Silti tyytyväinen

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sekunnit kaikuvat
Elämässä hiljaista
vaikka Alice Cooper huutaa

On poikaystävä
on häämatka
on halu juoda
kaikilla jotain mitä minulla ei

Äiti kävi
kiva kun joku muistaa

Tunnen epäonnistuneeni elämäni valinnoissa
silti tyytyväinen

en jättäisi pois
ainuttakaan alkoholistia
ainuttakaan itkua
ainuttakaan henkistä arpea
ainuttakaan hetkeä kanssasi
en yhtä ainutta päivää
ne ovat tehneet minusta vahvan

”Sinä olet erilainen kuin muut”
poikkeukselle te kaikki muut olette erilaisia

Kuka olisi pyhä
eläimen vaistoineen?
Onko puhtaampi se joka ei ole virheitä tehnyt
vai se joka niistä on oppinut?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot