Tässä päivässä

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni lapsi kurkistaa veteen
miettii: "olikohan se surenkorento vai sudenkorento?"

Lammen tyyni pinta
tuntuu kuin leijuisi ilmassa
Joskus syvyydet kutsuivat

Vesikirppujen lemmenleikit
iloinen sydän on helppo kantaa

Ulpukat muuttuivat lumpeiksi ajan saatossa
ehkä nekin kasvoivat aikuisiksi

Syvänvihreät silmät katsovat takaisin
kaikki on kuin ennen
paitsi peilikuva

itseään kunnioittava nainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot