Neljä kohtaamista

Runoilija BlindAngel88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.6.2023 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkea maa
Lumihiutaleet kutittaa pientä nenää
Suksi ei tahdo luistaa
Pojat nauraa
ne tekee sauvoillaan lumisadetta
Kaadun kylmään lumeen
joku ojentaa kätensä
punastun
sydämessä uusi käsittämätön lepatus
nostat minut ylös
enkä osaa edes kiittää

Poika ei käy koulussa
ei tee läksyjään
se osaa ratkaista kaikki älypelit
ja mä olen muka se fiksumpi
Se kutittaa eikä päästä irti
nauran kuin hullu
Outoa vetoa
suuri magneetti välissämme
Öisiä pakkaskävelyitä Shellille
hodareita
Eikä kumpikaan halua mennä kotiin ensin

Kengät uponneena hankeen
varpaita palelee
Yötaivaan tähdet peittyy Helsingin valoihin
Epämääräistä surinaa radiopuhelimessa
Kiitorata päättyy
koneita yläpuolella
vilkkuvat valot
voittaa diskopallot

Kaunis mies
kutittelee varpaitani
Kantabaarissa kuunnellaan Neil Youngia
outo yhteys
olisit pala joka elämästäni puuttuu
Revontulia hiekkarannalla
Pikaveneellä myrskyisellä Saimaalla
näytit ihanan hassulta sen Islanninhevosen selässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas runosi on. hieno tarina.

 

Käyttäjän kaikki runot