ensirakkaus

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

Katson silmiisi ruskeisiin,
ne saavat minut lumoon,
silloin työnsin lasipurkin kumoon.
Sinä nauroit kustannuksellani,
olin koulukiusattu.
Minä juoksin vessaan yksin itkemään,
rakkaushuoliani rupesin kitkemään.
En halunnu raiskata mieltäsi,
runoillani päättömillä.
Olin kuin jalaton orava,
joka kaipasi rakkautta.

Selite: 
<3mikko
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo rakastamisen vaikeudesta.

Hieno runo rakastamisen vaikeudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot