Jäähileiden vanki.

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

Kylmyys kalvaa jalkapohjiani,
kun tunto on jo mennyt.
Kylmä viima tunkeutuu sieluuni,
haluaisin hakea turvaa mutten uskalla.
En kykene en, en pysty en,
tahdon luokse paremmuuden, kultasiipi enkelien.
Mutta mitä he minusta välittävät, he vain nauraisivat,
olin yksin kuin kettulapsi ilman emoansa.
Yksin, yksin vailla tulevaisuutta,
kuin maailma minua vastaan.

Selite: 
olen koulukiusattu tää kertoo siitä
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen on runosi. Kultaisten enkelten siipien suojaa sinulle.

Tosi ihana vaikka aihe on syvältä :<

Surullinen on runosi. Kultaisten enkelten siipien suojaa sinulle.

Tosi ihana vaikka aihe on syvältä :<

 

Käyttäjän kaikki runot