julmettu kirous

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

Kiroa minut tänään,
kiroa minut huomenna.
Kiroa minun sieluni,
kiroa minun kehoni.
Kiroa minun haluni,
kiroa minun tuntoni.
Olen tehnyt vääriä asioita,
kuinka korvaan tämän, sinulle?
Oltaisiin yhdessä joka päivä,
joka yö, joka hetki, kun sydän lyö.
Olin vain tyhmä kuin varpunen,
tuhosinko sielusi? sitä tiedä en.
Kerro minulle pahat tekoni, voin ne ehkä hyvittää,
vai voinko? Olisiko se liian tuskallista?
Sinun tähtesi.
Tekisitkö sinä saman,
minun tähteni?

Selite: 
hissantunnilla hutastu ku katottiin videota
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot