PERKELE

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

Juopunut mies kävelee yksin metsässä,
vailla rakkauden tahtoa, rakkauden voimaa.
Hän puristaa kättä kaljapullon ympärillä,
ottaen välillä ryypyn, kaksi.
Tekeekö se olon paremmaksi?
Hän karjaisee sammaltaen perkele,
sillä hän on niin vihainen.
Hän tahtoo tappaa itsensä,
hän tahtoo tappaa kaikki.
Hän tahtoo maailman tuhoa,
hän tahtoo itsensä ruhjoa.
Hänen luomensa pursuavat,
hän on niin vihainen.

Se on tunteeni nyt,
kun et ole syttynyt.

Selite: 
tää runo on mun ensirakkaudesta se on vähän juoppo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot