kevät

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

pieni säde auringosta heijastuu kohti kasvojani
tunnen että sytyn uudestaan nähdessäni kevään

kevään joka palaa aina luoksemme uudestaan
sitä ei talven kylmyys ssaa katoamaan

vaikka joskus on hankalaa ja itkettää
kevät lohduttaa sielujamme surevia

kasvot hautaan joskus itkuun ja suruun
silti minua lohduttaa se että muistan keväät

linnut ja perhoset lentää ja koppakuoriaiset
en tunne olevani niin yksin kun tulee kevät

haluan vain nyt huutaa ja kiljua onnesta
kun kevät on palannut vihreänä ja raikkaana

Selite: 
olen onnellinen tulee kevät ja kesä ja elämä kukoistaa (huomaispa mikko mut.............)
Kategoria: 
 

Kommentit

oi<33kaunis runo<33

t.kaverisi

 

Käyttäjän kaikki runot