Rakkauden roihu

Runoilija LumenTanssi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee huomenna sitä, minkä voit tehdä jo tänään.
 

Kylmyys...
Se kalvaa sisintäni.
En tiedä, mitä tehdä,
kun et ole luonani.
Rakastan sinua,
niin palavasti rakastan.
Kun et vastaa huutooni,
on kylmä.
Nyt on kylmä.
Takkatulikaan ei minua roudastani sulata.
Vain sinä voit.

Selite: 
Mikko<3
Kategoria: 
 

Kommentit

tään runon nimi vois olla vaikka lumikenttien kutsu, yhdessä baarissa on sen niminen drinkki.

Niin kaunista...

Kaunista! <3

 

Käyttäjän kaikki runot