~ Se Kesä ~

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli kesä, oli kuumaa.
Oli frendit, oli viinaa.
Leijona & Kossu. <3
Guns N' Roses sekä
Hanoi Rocks, Nirvana.
Niistä oli se kesä tehty.

Sä yritit muuttaa mua.
Mä yritin muuttaa sua.
Me kummatkin muututtiin.

Kun kesä oli lopuillaan,
meidän tiet alkoi eroomaan.

Mä muutuin taas,
sä muutuit taas.

En tiedä mikä meille tuli.
Pitkä tauko erillämme.
Ennen kuin lumet suli.

Toisiimme palattiin uudestaan.
En sua voi sittenkään unohtaa.
Kuitenkin samoja vielä me ollaan.
Nauretaan. <3

Selite: 
Yhdessä, erossa, taas yhdessä, erossa... Sitä se on. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot