Kesäöiden kyyneleet

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelen kesäyön sadetta nyt.
Kohta olet kauas mennyt.
Nyt ne hetket, joita odotin.
Ovat menneet, eikä takaisin tule.

Minä olen itkenyt vuorokauden.
Vuoksesi vuodattanut kyyneleitä,
katkeria ja lohduttomia.
Onko muitakin pettyneitä?

Pieni pala sinusta on parempi,
kuin ei yhtäkään murusta.
Vaikka tässä kävisi huonosti, on
ainakin mennyt hyvin myöhemmin.

Näen sut taas huomenna,
viimeisen kerran.
Saan tavata sut vasta vuoden
päästä uudelleen,
ja me kummatkin
olemme muuttuneet.

Toivon, ettei kuitenkaan niin paljon,
vaikka mikään ei olekkaan enää
kuten ennen. Lupaan sen.

Se kesäyön usva ei vaihtunutkaan
auringon tuomaan aamukasteeseen.
Vaan tummien pilvien luomaan
kyynelsateeseen.

Hiljaa nukahdan, ja herään aamulla
itkien jaksan huomiseen.

Jaksatko odottaa?
En halua tämän päättyvän.
Meille kävi näin.

Selite: 
Oikeasta tuskasta syntynyt runo, vaikka ruikuttamiselta kuullostaakin. Tää ei oo sitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

yhdyn edelliseen O-O upeita runoja kaikki.

Tämä oli loistava.. Olen sanaton. En tiedä miten jotkut osaavat pukea sanoiksi nuo kaikki tunteet.

 

Käyttäjän kaikki runot