Aika

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aika on kuin suuri ympyrä.
Ei ole alkua, ei loppua.
Kaikki palaa takaisin.
Yhä uudelleen.
Ikuisesti.

Historia toistaa itseään.
Vain hieman erillaisena.
Silti samana.

Selite: 
Vain Aurinko Muistaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Näimpä. Totuus tulee tässä!

 

Käyttäjän kaikki runot