Pelkkä pelisuhde

Runoilija Snakepit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain yksi puhelinsoitto,
ja tämä peli olisi ohitse.
Ei tarvitsisi miettiä, mitä
seuraavaksi tapahtuu.
Vai tapahtuuko mitään.

En tiedä onko tässä
jutussamme järkeä.
Päivä päivältä olet silti
enemmän mulle tärkeä.

Olen numero 2, se paha
toinen nainen kuitenkin.
Miksi vuoksesi siis itkisin?
Tätä ongelmaa mä mietin.
...Aina yksin iltaisin.

Sydän loppuun palaa.
En mielestäni pois saa.
Mitä pitäisi tehdä.

Olen miettinyt ja miettinyt
lopettaa tämän pelin.
Se on kovin vaikeaa.
En osaa lopettaa.
Mitä pidemmälle jatketaan,
se enemmän mua satuttaa.

Enkä ole ainoa;
Kolmiodraama.

:(

Selite: 
"Please just don't play with me."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot