Nimetön

Runoilija Nahkarapu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten minusta tuli jo iso tyttö?
Vastahan minä olin pieni ja viaton,
joka hullutteli kanssasi lattialla.

Miten sinä olet jo mennyt?
Et edes rippijuhliini ehtinyt,
häihinikin on vielä monta vuotta.

Mielessäni pyörii kuva. Yhä uudestaan.
Kuva tapahtumasta, jolloin viimeisen kerran näin sinut,
selkäsi, villapaitasi.

Haluan koskettaa, vetää takaisin.
Mutten saa.
Sun oli lähdettävä.
Voin vain huutaa perääsi ikäviäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot