Sinun, en

Runoilija Nahkarapu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei hän tiennyt, milloin lopettaa
Astui harhaan, vaikka näki rotkon
Tiedän miksei huutanut
Tiedän miksen huutanut

Yksin hapuilet kättä käteesi
Siinä en enää ollut
En vierelläsi, et sydämelläni

Lähdin
En sitä salannut
Mutta sinä et sitä tiennyt
Silti rakastat

Et voi enää minua löytää
Peitin jalanjälkeni
Sukelsin taivaaseen
Leijuin syvyyksiin

Viimein tiedän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä :)

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot