Nimetön

Runoilija Nahkarapu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kulta,
emme ole sotilaita koskaan oltukaan.
Emme voisi taistella asioiden puolesta,
joihin emme usko.

Emmekä ikinä tule olemaan samanlaisia,
ainakaan vannotun rakkauden hautaamisen jälkeen.

Pidä vain minusta kiinni aina huomiseen.
Sinun ei tarvitse sanoa mitään.
Tiedän surun, jonka aamun valo tuo mukanaan.

Kulta,
aika on kylmempää.
Sinä ja minä emme voisi ikinä valehdella,
koska tunteet eivät valehtele.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot