Kun olit poissa

Runoilija Nahkarapu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jossain välissä,
pianon vieressä,
kerroit lähteväsi, kauas.

Tarvitsen sinua,
kaipaan sinua,
ja mietin, miten, kestän.

Minuutin unohdus,
tunnin kaipaus,
sai hiljaiseksi, pieneksi.

Paluu oli juhlaa,
rakkaus vahvaa,
riemu kyynelehti, olet takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot