Odotus

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Odotan päivää
jona tapaamme
Se päivä tulee vielä
omasta tahdostamme
tai muiden

Mitä sanon sinulle
voinko katsoa silmiin
kiirehditkö muualle
Mikään ei ole varmaa

"Oli pakko tulla luoksesi"
Vieläkö sama tunne
voisi herätä
ja saattaa meidät yhteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaiset mietinnät ovat varsin mielenkiintoisia.
 

Käyttäjän kaikki runot