Anteeksi

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Kadun töykeitä sanojani
rumia ajatuksiani
Eivät ne johdu sinusta
puran omaa pettymystäni

Sinä olet liian suuri
ymmärrettäväksi järjellä
Mitä minulle sanotkin
menen sekaisin
Hyvässä ja pahassa

Jos vain voisit
nähdä asian näin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vilpitön ja asiallinen anteeksipyyntö.
 

Käyttäjän kaikki runot