Sinä

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Sinun kanssasi
kävelin Riihiniemen rantaan
Sait minut mukaasi
keväisen kylmään veteen
pelkällä hymylläsi

Sinun syliisi
painoin pääni juhannuksena
Nostin katseeni silmiisi
ja tiesin
Haluan olla tässä aina

Sinä tulet yhä uniini
varoittamatta
Tunnen kätesi selkäni päällä
vaikka et ole siinä

Olet minulle yhä
kaikkea tätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaava ja kaunis.

Upeaa, kun on joku jota rakastaa ainiaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot