Molemmat puolet

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Vuosi vuodelta
tajuan tämän selvemmin

Sinä olit parasta
mitä minulle on tapahtunut
Herätä joka aamu tietoisuuteen
minulla on rakas
Odottaa tapaamista
yhteistä elämää

Sinä olet pahinta
mitä minulle on tapahtunut
Menettää tärkein ihminen
tekstiviestillä

Sen jälkeen olen tiennyt
mitä on kaivata kuolemaa
jotta kipu lakkaisi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

Onpa todellakin kaksijakoinen runokertomus.
 

Käyttäjän kaikki runot