Mitä haluat nyt

Runoilija mvj2002

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.4.2017 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1967

Ei ole.
 

Kerroit minulle asioita
joita et kellekään muulle

Luottamus sitoi meitä
olimme yhtä
Olin miehesi

Mitä haluat minusta nyt
tilapäistä olkapäätä
siivoojan sotkuillesi

Siihen minusta ei ole
Ei sen jälkeen
mitä meillä oli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin järkevää kerrontaa, kaiken jälkeen.
 

Käyttäjän kaikki runot