Putoavia

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Sanat,
jotka putoavat huulilta
kuin putoavat
pilvistä pisarat
Kerran lähteneitä
et enää saa takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot