Ystävilleni

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Ystäväni,
sinä kuulet sydämeni laulun.
Laula sinä se minulle,
kun ääneni pettää
kun en itse enää muista,
kun sanat häviävät
ja valkeus muuttuu yöksi.

Ystäväni,
sinä olet sydämeni laulu.
Ja kaikki sanat välillämme,
kuin nousematon päivä.
Soi soimasta päästyäsi,
kun lumi kätkee maan,
kun ilta saa
ja valkeus muuttuu sineksi.

Hopeaisena virtaa laulu sydämissä.
Kultaisena kantaa yli jäätyneen maan.
Kohottakaa äänenne, te jotka kuulette.
Laulakaa, te jotka kaipaatte.
Ajatukset eivät kanna lakeuden yli.
Mutta mahtavana laulu nousee, kantaa.
Kohottakaa äänenne, te jotka kuulette.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

..sinähän osaat :)

 

Käyttäjän kaikki runot