Hereillä maailma on harmaa

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Unimaailma,
sininen.

Hereillä kaikessa on värit.
Sanotaan.

Miksi niin monet sitten,
näkevät pelkän harmaan?
Määrittelevät maailman sen mukaan,
opettavat lapsilleen,
värikkään maailman harmaaksi.
Opettavat pienet masennukset,
pienten ilojen sijaan.

Vaikka maailma on leikki, uni.
Tuhat naurua, tuhat itkua.
Ja huumaavan monta väriä.

Aikuisen maailma on harmaa.
Sanotaan.

Miksi te sen uskotte?
Meille on valehdeltu ennenkin.
Luottakaa vain omiin silmiinne.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot