Nimetön

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Pujottele tuuli
kohmeisin sorminesi
vaatteiden läpi iholle.

Maalaa minulle rajat,
palelevat, selvät viivat
veteen piirretyt
ja ilmaan
jään ja kivun merkit.

Maalaa minulle rajat, tuuli
sinä ääretön yksin ne löydät,
yletyt jokaiseen kohtaan

syvimpiin, mustimpiin, salatuimpiin.

Maalaa minulle rajat,
jotta näkisin itseni,
tuntisin itseni
palelisin itseni hereille.

Selite: 
Sillä olen ollut unessa liian pitkään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Paleleminen ei tunnu hyvältä,
mutta runossasi on Jotain Tosi Hienoa.

Pidin.

Paleleminen ei tunnu hyvältä,
mutta runossasi on Jotain Tosi Hienoa.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot