Kirsille 30. 12. 2001

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Trees,
Touched by the silence of all
Whisper in the wind
The song of the universe.

We are born here,
Take a human form,
Forget the silent words
Of the song of all.

We are taken
By the great flood of life
We may not hear it
We are a part of the song.

Yet the truth remains:
We are the falling leaves of autumn.

Puut,
Hiljaisuuden koskettamat
Kuiskivat tuulessa
Kaikkeuden laulua.

Me synnymme,
Saamme ihmisen hahmon,
Unohdamme äänettömät sanat,
Kaikkeuden laulun.

Joudumme veden varaan
Elämän tulvaveden.
Emme enää kuule,
Silti olemme osa laulua.

Totuus kuitenkin on:
Me olemme syksyn putoavia lehtiä.

Träden,
Rört av tystnaden i allt
Viskar i vinden
Universums sång.

Vi blir födda hit
Vi tar människa -formen
Vi glömmer tystna orden,
Av sången av allt.

Vi blir övertagen
Av livets flodvatten
Vi hör inte längre
Men vi är en del av sången.

Sannheten blir kvar:
Vi är höstens fallande löv.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa ja kaunista tulkintaa, sekä englannin kielellä kuin Ruotsin kielellä. Syksy on kaunista aikaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot