Pakkaselle

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Emme me elämättä tiedä
miltä kylmä tuntuu

minkälainen on se pakkanen
joka vetää lammikot riitteeseen,
raudoittaa järvien selät
kahlitsee kuohuvat vedet

Emme me elämättä tiedä
että lämpö kasvattaa jääpuikot
kevään vuotavat nenät

Emme tiedä,
ei,
emme me elämättä tiedä,
miltä kylmä tuntuu
ja miltä tuntuu kevät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan älyttömän loistava.

Ihan älyttömän loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot