minun muurini

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

syvän sininen
on sinun sanasi

minun muurini
suutelee hellästi
ja tappelee takaisin

minun muurini

pelkään
murenevia perustuksia
ja luotan liikaa
sen kantokykyyn

jos minun muurini murtuu
murrun minäkin

sinut
sinut
sinut
mä haluan

ja sinulle
minä rakennun muuriksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiintoisa erilainen rakkausruno.

koskettavaa eli loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot