mä voin valehdella sulle sanoilla joita sä et usko

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Huulet sanoo
Mä en kaadu
enkä kumarra

ja sydän on sekaisin

mä olen kaatunut
kumartanut

useasti

eikö mun kuuluisi olla nyt vahva

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot