Nimetön

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaimet putoavat
kylmän kalpealle asfaltille
ja laukaus
kestää minuutin

ilman asetta
sinä ammut
ja katkera jälkikaiku
saa varikset lentoon

meidän muistomme
eteiseen hirtettynä
huutavat
kuinka paljon
minä rakastan sinua

ja varikset kohtaavat tummuneen pilven
jonka viha
sähköistyy salamoiksi

sinä olet typerä
ja minä lapsellinen

mikä tässä on väärin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot