Nimetön

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Taivas laskeutuu Atlaksen harteilta
suoraan hänen harteilleen

eikä hän päästä ääntäkään

ylpeys & ennakkoluulo
hallitsevat sanottuja sanoja

ja kun taivas painaa kumartumaan
kuinka hän kantaa omat tekonsa

myös ne kyseenalaiset

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runosi laittoi lukemaan sen uudestaan ja taas uudestaa. pakotti ajattelemaan ja löytämään. hieno. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot