mun elämäni

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen avaruus
pään sisälle taiteltuna

monta intiaanien päivää
minä pelasin pasianssia
polvet kiinni taivaassa

ja taivaalta kasvoi ruohoa alaspäin

olen syönyt raparperia
mummolan portailla
sekä valloittanut käpykyliä täynnä raivoa

minä olen kävellyt yli läpipääsemättömän auringon
ja läpi mariaanien haudan

viiden surun satamasta
olen purjehtinut kädet täynnä iloa
ja tuhansien kyynelten sodat olen valloittanut

niin kovin pieni ja mitätön
sekä niin suuri ja merkittävä
olen ollut

mutta tänään mitä jätän ikkunan auki

ja huokaisen tuulta

Selite: 
runo, jolla osallistuin mun elämäni -kirjoituskilpailuun
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo, joka täytyy lukea moneen kertaa ja johon lopulta jää koukkuun. Tulee mieleen jokin Ultra bran ja Mikko Kuustosen sekoitus noista sanoista :D

 

Käyttäjän kaikki runot