mun taivaani koostuu suukoista ja perhosista

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Sun käsiesi ympäröimänä
mä käperryn turvaan


mun maailma on rajaton sun kanssasi
ja rajallinen
ilman sua







sä olet se taivas
johon mä uskon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno

kaunis on uskon kohde tässä runossa. Pidän!

Mulla kostu silmät.

Sanattomuus vei mukanaan.

Suosikkeihin -->

 

Käyttäjän kaikki runot