tähtipölystä taivaalle

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tähdet tippuvat alas routana
ja minä juoksen läpi routaisen pellon

mä haluun tanssia
mä haluun lentää

minä tanssin musiikkia
joka ei soi taustalla

ja kasvatan siipiä tähtipölystä

kun kello lyö paljon
ja minä olen onnellinen

nukahdan sinun hengitykseesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas ihana!

Tämä on hyvä!
"kasvatan siipiä tähtipölystä" <3

 

Käyttäjän kaikki runot