muuttolinnuista jotka karkoitin

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suren,
muuttolinnut lensivät pois ympäriltäni
kasvoivat irti maasta
eikä minun lauluni ollut tarpeeksi kiinnostava että he jaksaisivat
kuunnella päiviä sen tarinoita

Kadun,
väärin kirjoitettuja sanoja,
koukeroisia sykkyröitä minussa, -niitä jotka selvitin väärin
ja ymmärsit niin kuin kirjoitin
(vaikka tarkoitin toisin)

Ja VOI LUOJA
Miten niin pienet asiat
Miten, pienet hiirenkin mittakaavassa
saavat aikaan kaaoksen, leviävän pyörremyrskyn
ja hieron sontaa naamallesi
(vahinko)

Kyllä minä ymmärrän ettet halua haista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on ihan huikean paljon tulkittavaa! Ja loppu levitti hymyn naamalle.

 

Käyttäjän kaikki runot