en ole sinulle edes okei

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
minä en ole sinulle okei
se sattuu ja kuristaa
vaikka inhoat vain osaa minussa
ja rakkaassani
silti
se sattuu ja surettaa
vaanii ulko-oveni ulkopuolella
kamppaa korkoihin pukeutuneen
ja sen toisen
kuka piti kädestä
enkä tahtoisi hiippailla
varoa jalanjälkiä
varoa suukkoja
varoa ihmisiä
mutta sinulle en ole okein arvoinen
enkä oikein ihminen
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus on hankalaa olla oma itsensä, ihmisten edessä. hyvä runo, suosikkeihin meni!

runoilet hyvin, jäi kummitteleen
henk koht koskaan pidä
kädestä, vaa käest

 

Käyttäjän kaikki runot