Nimetön

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

uppoudun pimeään
hiipivään mustaan
turvalliseen ja pehmeä reunaiseen
se on hiljaisuuden,
se on rauhan sydän
sinne minä kaipaan

kartan valkoista
terävää
ilkeään julmaa
kimeyden ja paineen olotila

ja silti olet synkkä jos pidät tummasta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot