Nimetön

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanani kuolevat ilmaan,
kompuroivat,
lopulta kaatuvat,
lakastuvat
epätoivoiset tekoni.

Annan itseni mennä
pidemmälle kuin koskaan
niin toivoin että tulisit.
Etkä tule.
Et herää.

Kauniisti
nousee aamumme
vajoaa yömme,

niin kauniisti
niin hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tavattoman kaunis runo.
Melkein niiskutan täällä....

Hyvä runo

Koskettaa.

hyvin kirjoitettu hieno ja koskettava runosi

Kaunis runo.

Ihana. Tykkäsin.

Tavattoman kaunis runo.
Melkein niiskutan täällä....

Hyvä runo

Koskettaa.

hyvin kirjoitettu hieno ja koskettava runosi

Kaunis runo.

Ihana. Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot