heihei

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

väsynyttä
aina aamuisin
ja katsoa peilistä
rumaa ankanpoikasta
eikä hän tule
eikä hän suukota punaa poskille

ja aurinko herää
siihen kasvaa kiemuraa ja valoa
ja lämpenee, se sulattaisi jään
mutta minussa asuu kylmyys,
hänkin sanoi niin
ja se jäätyy syvälle aina kun olen yksin

enkä halua sanoa hei
koska se edellyttää päättämistä
heiheihin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot