Keskellä II

Runoilija Puosu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyvyttömyys nähdä
toinen ihmisenä
johtaa pahaan
tekemällä enemmän
ja enemmän pahaa
annetaan sille kyvyttömyydelle
mahdollisuus lisääntyä

Neitsyenkasvosi jäivät
heijastuivat lapsuudenkotisi suurimmasta
lätäköstä

Piinata ihminen hengiltä
siihen on niin monta eri tapaa

Selite: 
Tässäkin tapauksessa olin Lapissa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot