Kaikki ja ei mitään

Runoilija Puosu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilta heijastui kasvoistasi
kun kävelimme kohti ikuista kadotusta
tai miksi sitä nyt kukakin haluaa kutsua

pienet jalat tahraavat valmiiksi likaisen lattian ja pisara helmeilee liikkuu kohti maailman äärtä

ja me sykimme
samassa tahdissa

Selite: 
Yöllä. Vaihteeksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot