15

Runoilija Puosu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä minä istun
keskellä kaupunkia
keskellä yötä
samettitakissa ja
aamutohveleissa
ajattelen niitä aikoja kun
olen viisikymmentä
ja että
mitä tältä elämältä
nyt sitten oikeastaan pitäisi haluta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava, pidän tästä apatiasta.

Elämällä on sinulle Enemmän kuin Paljon annettavaa...
Hieno mietintäruno.

Helkkari, tämähän on aivan mielettömän hurmaava. Kyyninen ja toteava, jättää vain myhäilemään.

Mahtava, pidän tästä apatiasta.

Elämällä on sinulle Enemmän kuin Paljon annettavaa...
Hieno mietintäruno.

Helkkari, tämähän on aivan mielettömän hurmaava. Kyyninen ja toteava, jättää vain myhäilemään.

 

Käyttäjän kaikki runot