Älä anna sen tapahtua

Runoilija Puosu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paholainen
sitonut kätemme yhteen
Jumala
liian väkivallaton käyttääkseen veistä

en saa sinua kiinni
kukaan ei saa

ei ole nimeä, jota huutaa

Jätä huonot uutiset kertomatta
jätäthän

Selite: 
Ihme yöllisiä taas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sain tästä jonkuverran irti. Hyvä runona

kolahti ja tosi lujaa. v a u. suosikit. <3

 

Käyttäjän kaikki runot